logo-14
_sRGB_9165

Teun van Lohuizen

Fysiotherapeut 
 
In 1983 afgestudeerd als fysiotherapeut, en doorontwikkeld tot een vakbekwaam en allround fysiotherapeut.

Teun van Lohuizen | Fysiotherapeut

Na het behalen van het VWO-diploma aan het Carolus Clusius College te Zwolle, ben ik in 1983 afgestudeerd aan de Deventer Academie voor Fysiotherapie. Aansluitend ging ik als dienstplichtig fysiotherapeut in militaire dienst. Mijn onderdeel was de vijfde Groep Geleide Wapens van de Kon. Luchtmacht gelegerd in Stolzenau West-Duitsland. Daar verzorgde ik niet alleen de militairen, maar ook alle gezinsleden.

Met de KVV-periode meegeteld ben ik er in totaal  bijna 6 jaar werkzaam geweest. In die periode heb ik heel veel aan na- en bijscholing gedaan, om er een paar te noemen: Fysiotherapie in de sportgezondsheidszorg, Fysiotherapie in de pre- en postnatale gezondheidszorg en de 4-jarige Orthopedische geneeskunde volgen Cyriax. In deze periode heb ik veel praktijk ervaring opgedaan en heb ik mij kunnen ontwikkelen tot een vakbekwaam en allround fysiotherapeut.

In 1989 werd ik overgeplaatst naar de Vliegbasis Leeuwarden en in mei 1990 ben ik in Praktijk voor Fysiotherapie Westeinde gaan werken. Sinds 1 januari 1994 ben ik  maatschapslid. Het bijscholen en het volgen van cursussen en congressen is een doorlopend proces. Het is te veel  om deze allemaal te noemen. Een paar bijzondere wil ik er wel noemen,  de cursus Elektrotherapie, Hoofdpijn en Fysiotherapie en Het doorbreken van Pijn– en Strespatronen.

Ik werk op een “ambachtelijke” wijze d.w.z. gewoon veel met mijn handen. Te weten massage, manuele mobilisatie technieken en bewegingstherapie en in het bijzonder Core Stability Training.

Kort samengevat: Uw klacht is mijn zorg.

Ik ben getrouwd,  protestant en heb drie volwassen kinderen en vier kleinkinderen. Waterpolo was mijn geliefde sport. Sinds februari 2013 is zingen mijn passie geworden. Ik zing mee in de baspartij van het operakoor Amadeus. Naast  hobby's zoals natuur, techniek en 2e wereld oorlog ben ik ook nog een kleine hobbyboer. Ik fok Brandrode runderen.

Fysiotherapiepraktijk Westeinde

Eeltsje Folkertsmawei 1
8915 DW Leeuwarden

T: 058 212 90 31
E:
info@fysiotherapiewesteinde.nl
I:  www.fysiotherapiewesteinde.nl

Openingstijden

maandag 07.30 - 19.30 uur
dinsdag 07.30 - 17.00 uur
woensdag 07.30 - 19.30 uur
donderdag 07.30 - 17.00 uur
vrijdag 07.30 - 16.30 uur