logo-14
_sRGB_5918

Wendy Sonnega-Siderius

Fysiotherapeut 
 
Om de meest passende behandeling te kunnen geven moet je als fysiotherapeut vooruit en niet stil blijven staan.

Wendy Sonnega-Siderius | Fysiotherapeut

Mijn naam is Wendy Sonnega-Siderius, 28 jaar en woon in het mooie Menaam.

Na het afronden van mijn opleiding, aan Hogeschool voor Fysiotherapie Thim van der Laan in 2015, heb ik verschillende waarnemingen gedaan. Zo ben ik in juli 2018 ook bij de praktijk Fysiotherapie Westeinde terecht gekomen.

Als algemeen fysiotherapeut vind ik elke dag weer leuke uitdagingen. Een van deze uitdagingen is individuele behandelplannen opstellen waardoor de cliënt sneller kan herstellen. Elk persoon is anders en elke klacht is anders, dat maakt dat je geen standaard protocol kunt aanhouden maar in samenspraak met de cliënt op zoek moet gaan naar de meest passende behandeling.

Om de meest passende behandeling te kunnen geven moet je als fysiotherapeut voor uit en niet stil blijven staan.

Er zijn continu veranderingen in inzichten en medische wetenschap hierdoor is het van belang je te blijven bijscholen. Zelf heb ik me laten scholen in zowel Medical Taping (2016) als in Dry Needling (2019). En wie weet welke leuke scholing ik in de toekomst ga volgen.

Fysiotherapiepraktijk Westeinde

Eeltsje Folkertsmawei 1
8915 DW Leeuwarden

T: 058 212 90 31
E:
info@fysiotherapiewesteinde.nl
I:  www.fysiotherapiewesteinde.nl

Openingstijden

maandag 07.30 - 19.30 uur
dinsdag 07.30 - 17.00 uur
woensdag 07.30 - 19.30 uur
donderdag 07.30 - 17.00 uur
vrijdag 07.30 - 16.30 uur